Λουκάνικα Longaniza τηγανητά

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 4 λουκάνικα Longaniza
  • ρίγανη (προαιρετικά)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο (προαιρετικά)
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
Νότια Αμερική (Αργεντινή)

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε νερό να βράσειΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. (προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στο νερό λίγη ρίγανη).
  2. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να βράσουν για 5-8 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος τους. Στη συνέχεια, χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά.
  3. Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσουμε ελαιόλαδο, αφού βγάζουν το δικό τους λίπος. Αν πάλι θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Αργεντινή
Νότια Αμερική

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 2391 Εμφανίσεις σήμερα: 1