Λουκάνικα Longaniza τηγανητά
Υλικά συνταγής
- 4 λουκάνικα Longaniza
- ρίγανη (προαιρετικά)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο (προαιρετικά)
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
Νότια Αμερική (Αργεντινή)
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Βάζουμε νερό να βράσειΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. (προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε στο νερό λίγη ρίγανη).
- Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να βράσουν για 5-8 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος τους. Στη συνέχεια, χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά.
- Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσουμε ελαιόλαδο, αφού βγάζουν το δικό τους λίπος. Αν πάλι θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Αργεντινή
Νότια Αμερική
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3232
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο