Βουβαλίσιο σπεντζοφάι

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.7 (3 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 200γρ. λουκάνικα βουβαλίσια
  • 3 πιπεριές πράσινες κέρατα
  • 3 πιπεριές κόκκινες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 ντομάτες φρέσκες στο μούλτι
  • 1 κ.γ. πελτές ντομάτας
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο νερό
  • 1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2-4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια, πλένουμε τις πιπεριές, τις ξεσποριάζουμε και κόβουμε σε παχιές ροδέλες.
  2. Σε βαθύ τηγάνι με καπάκι σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο τα λουκάνικα, να πάρουν ελαφρύ χρώμα. Έπειτα, προσθέτουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σοταριστούν για 5 λεπτά όλα τα υλικά μαζί.
  3. Προσθέτουμε το σκόρδο και τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 4 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και μόλις πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C., χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο χαμηλό.
  4. Αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί για μισή ώρα περίπου με κλειστό καπάκι. Στο τέλος του μαγειρέματος προσθέτουμε τη ρίγανη. Σερβίρουμε σαν ορεκτικό ή με πιλάφι σπυρωτό σαν κυρίως.

Αυτό το ήξερες

Το βουβαλίσιο κρέας είναι το καλύτερο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Νάπολης. Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 22698 Εμφανίσεις σήμερα: 1