Η κατανάλωση ψαριών θεωρείται επιβεβλημένη κυρίως εξαιτίας της παρουσίας των Ω3 λιπαρών οξέων. Κατόπιν πολυετών επιστημονικών μελετών με σκοπό τη διερεύνηση της ευεργετικής δράσης των Ω3 λιπαρών...
Κολιοί πλακί
Υλικά συνταγής
- 6-8 κολιοί
- 2 ντομάτες κομμένες κονκασε ή μια συσκευασία κονκασέ1)Τρόπος κοπής λαχανικών, ψιλοκομμένα σε κύβους. 2) Το αποφλοιωμένο ντοματάκι ψιλοκομμένο κατά αυτόν τον τρόπο κοπής, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο.
- ½-1 φλιτζ. χυμό ντομάτας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC, αλατοπιπερώνουμε τους κολιούς και τους στρώνουμε σε ταψάκι.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό τις ντομάτες, το ελαιόλαδο και λίγο νεράκι.
- Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα.
- Σερβίρουμε ζεστά.
Αυτό το ήξερες
Η ντομάτα καλλιεργήθηκε συστηματικά για πρώτη φορά στο Περού. Ήταν άγνωστη στην Ευρώπη μέχρι το 1544, οπότε και οι Ιταλοί της έδωσαν το όνομα "χρυσό μήλο"!
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4855
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο