Γλώσσα τηγανητή

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 4 γλώσσες των 225γρ. – 250γρ.
  • ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • 4 κ.σ. φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Αγοράζουμε τις γλώσσες μας καθαρισμένες από τον ψαρά και τις πλένουμε καλά.
  2. Τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί καλά.
  4. Τηγανίζουμε με την πέτσα προς τα κάτω για 4 λεπτά, ώσπου να ροδίσειΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο. καλά.
  5. Γυρίζουμε και τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. από την άλλη πλευρά για 3-4 λεπτά.
  6. Βγάζουμε με τρυπητή σπάτουλα, σερβίρουμε με χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμεΡίχνω ελαφρά σε γλυκό ή φαγητό αλεύρι, ζάχαρη, ζάχαρη άχνη, κανέλα κ.ά. με μαϊντανό.

Αυτό το ήξερες

Ασβέστιο περιέχουν κυρίως τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα, ενώ ο ψευδάργυρος που περιέχουν γενικά τα ψάρια βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης και στη συγκέντρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το...
1) Τα μάτια πρέπει να'ναι λαμπερά, εξογκωμένα και με μαύρες κόρες. Τα μπαγιάτικα ψάρια έχουν μάτια με γκριζωπές κόρες και είναι κόκκινα γύρω γύρω, θολά και βουλιαγμένα. 2) Τα βράγχια πρέπει να είναι...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 12127 Εμφανίσεις σήμερα: 11