Φράουλες σαν φοντί

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 150γρ. pretzels
  • 100γρ. αμύγδαλα φιλέΑμύγδαλα ασπρισμένα κομμένα πολύ λεπτά. Κυκλοφορούν και στο εμπόριο κομμένα. κομμένα
  • 300γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 8 φράουλες
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2-4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε μπλέντερ χτυπάμε τα πρέτζελ, μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια, όχι σκόνη. Αναμειγνύουμε σε μπολ τα τριμμένα πρέτζελ με τα αμύγδαλα.
  2. Κόβουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπαίν μαρί1) Τρόπος ψησίματος, κατά τον οποίο σε σκεύος με νερό (πχ. ταψί ή κατσαρόλα) τοποθετούμε σκεύη μικρότερα (πχ.φόρμες , μπασίνες κ.ά.) με το ευαίσθητο προς παρασκευή φαγητό. Το νερό μέσα στο μεγάλο σκεύος δεν ξεπερνάει το σημείο βρασμού. Χρησιμεύει και για τη διατήρηση ενός εδέσματος ζεστού. 2) Εγκατάσταση με ζεστό νερό που χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές κουζίνες για την διατήρηση των ευαίσθητων εδεσμάτων.. Πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες.
  3. Απλώνουμε σε δίσκο ή ταψί ένα κομμάτι λαδόκολλα. Βουτάμε τις φράουλες μέσα στη σοκολάτα και κατευθείαν μέσα στα πρέτζελ και τα αμύγδαλα.
  4. Αφήνουμε στη λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα.

Αυτό το ήξερες

  Οι φράουλες έχουν πολλές ωφέλιμες ιδιότητες για τον οργανισμό, αλλά είναι και υπαίτιες πολλών αλλεργιών. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά τους σε φαινόλες έχουν...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Αν θέλετε να παρουσιάσετε σε μπουφέ ή πάρτυ αυτό το γλυκάκι, μπορείτε να καρφώσετε τις φράουλες σε μικρά πιρουνάκια ή σε οδοντογλυφίδες.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3092 Εμφανίσεις σήμερα: 0