Φραμπουάζ λικέρ

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 1.5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό σμέουρα
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 2 φλιτζ. νερό
  • 3 φλιτζ. μπράντι
  • 1 φλιτζ. βότκα
  • 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 λίτρο

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα τα σμέουρα, τη ζάχαρη, το νερό και το μοσχοκάρυδο. Ζεσταίνουμε το μείγμα χωρίς να το αφήσουμε να πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C., ανακατεύοντας το έως να διαλυθεί η ζάχαρη.
  2. Σιγοβράζουμε το μείγμα για περίπου 30 λεπτά, ξεσκέπαστο, ώστε να μειωθεί κατά ¾.
  3. Σουρώνουμε το υγρό από τουλπάνι λεπτό και ανακατεύουμε με το μπράντι και τη βότκαΔιαφανές ποτό, απόσταγμα δημητριακών αλλά και άλλων υλών, όπως η πατάτα. Η βότκα από σκέτο σιτάρι θεωρείται καλύτερη.. Βάζουμε σε αποστειρωμένο μπουκάλι και σφραγίζουμε.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 7165 Εμφανίσεις σήμερα: 0