Αρωματικό τας κεμπάπ

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένι, σπάλα, ελιά)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ντοματοπελτές
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζ. λευκό κρασί
  • 1-2 φύλλα δάφνης
  • 3-4 κόκκοι μπαχάρι
  • 1 πρέζα κανέλα (προαιρετικά)
  • 1 καρότο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο αλεύρι για πανάρισμα
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές και το πανάρουμεΠερνάμε ένα κομμάτι κρέας, ψάρι κ.τ.λ. από αυγό χτυπημένο και από τριμμένη φρυγανιά. στο αλεύρι. Σε κατσαρόλα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο τα κομμάτια του κρέατος και μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε και σβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με το κρασί στο οποίο έχουμε διαλύσει τον πελτέ. Προσθέτουμε το καρότο, τη δάφνη και το μπαχάρι και νερό τόσο όσο να σκεπάζει ίσα-ίσα το κρέας.
  2. Μόλις πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και σιγοψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου με τη φλούδα ή πουρέΒρασμένη και πολτοποιημένη τροφή, περασμένη από μηχανή του πουρέ ή από τρυπητό. γλυκοπατάτας.

Αυτό το ήξερες

Το μοσχάρι περιέχει: Βιταμίνη Β3 η οποία βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και στην καλή λειτουργία των νεύρων. Βιταμίνη Β6 η οποία βοηθά στο σχηματισμό αιμοσφαιρίνης. Παντοθενικό οξύ το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 2192 Εμφανίσεις σήμερα: 0