Αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας: η διατροφική τους αξία
Το αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας κρατούν μια πολύ σημαντική θέση στο ελληνικό τραπέζι, αν και το μοσχαρίσιο υπερισχύει σε κατανάλωση. Το αρνίσιο κρέας είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3-Β6-Β12, ψευδάργυρο, σίδηρο και φώσφορο. Οι βιταμίνες της ομάδας Β και ο φώσφορος είναι ουσίες απολύτως απαραίτητες για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Κατσικάκι στο φούρνο
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Αρνάκι στη σούβλα
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Ψητό κατσικάκι
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Αρνάκι στο χαρτί
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Αρνάκι με πατατούλες μελωμένο
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Αρνάκι με ταντούρι μασάλα και σόγια
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι
Κατσικάκι στη σούβλα
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Αρνί και Κατσίκι