Βουβαλίσια μπριζόλα με φρεσκοτριμμένη ρίγανη

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 βουβαλίσια μπριζόλα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • φρεσκοτριμμένη ρίγανη
  • ανθός αλατιού
  • πιπέρι
Pygmalion
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε και καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με πιπέρι την μπριζόλα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 °C.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι θωρακίζουμε την μπριζόλα στο ελαιόλαδο, με φρέσκια ρίγανη και σκόρδο. ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Αλατίζουμε με ανθό αλατιού και βάζουμε το τηγάνι στον προθερμασμένο φούρνο για 7 λεπτά (για μέτριο ψήσιμο).
  3. Βγάζουμε την μπριζόλα από τον φούρνο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το βουβαλίσιο κρέας είναι το καλύτερο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Νάπολης. Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5064 Εμφανίσεις σήμερα: 4