Πρόκειται για εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και βιταμινών, όπως όλοι οι ξηροί καρποί. Τα αμύγδαλα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία...
Τρουφάκια ινδοκάρυδο
Υλικά συνταγής
για τα τρουφάκια
- 200γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 100γρ. μαργαρίνηΦυτικό λίπος, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο. λιωμένη
- 200γρ. ινδοκάρυδο
- 2-3 κ.σ. αμύγδαλο τριμμένο
για την επικάλυψη
- 1φλιτζ. τρούφα πολύχρωμη ή 1 λευκή σοκολάτα τριμμένη ή 1 φλιτζ. αμύγδαλα τριμμένα ή 1 φλιτζ. ινδοκάρυδο
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 20 τεμάχια
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα τρουφάκιαΜικρά στρόγγυλα σοκολατένια γλυκίσματα τα οποία τυλίγονται με τριμμένη σοκολάτα ή κακάο. και τα αφήνουμε στο ψυγείο για τρείς ώρες. Τα πλάθουμε στρόγγυλα και τα καλύπτουμε με επικάλυψη της αρεσκείας μας ή κάνουμε πέντε τεμάχια με κάθε επικάλυψη για ποικιλία.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 8610
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο