Σουβλάκια λαχανικών

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 20 ντοματίνια
  • 1 αγγουράκι
  • 3 πιπεριές πράσινες
  • 2 πιπεριές κόκκινες
  • 5 ελιές με αμύγδαλο
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 10 τεμάχια

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε κομμάτια, εκτός από τα ντοματίνια. Τα καρφώνουμε σε ξυλάκια για σουβλάκια και στα μισά βάζουμε στην κορυφή μια ελιά.
  2. Σερβίρουμε με ντρέσινγκ σκόρδου ή σως γιαουρτιού με ροκφόρ.

Αυτό το ήξερες

Οι πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά αλλά κυρίως είναι καλή πηγή των βιταμινών Α και C. H βιταμίνη Α προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις και κάνει καλό...
Η ντομάτα καλλιεργήθηκε συστηματικά για πρώτη φορά στο Περού. Ήταν άγνωστη στην Ευρώπη μέχρι το 1544, οπότε και οι Ιταλοί της έδωσαν το όνομα "χρυσό μήλο"!

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 3730 Εμφανίσεις σήμερα: 5