Soft cookies μήλου χωρίς ζάχαρη
Υλικά συνταγής
- 110γρ. φρέσκο βούτυρο
- 170γρ. μέλι
- 1 αυγό
- 1 μήλο λιωμένο στο moulti ή τριμμένο
- 1 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης
- ½ κ.γ. σόδα φαγητού
- 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 16 μπισκότα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε το βούτυρο, το μέλι, το αυγό και τον πολτό μήλου σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι, την κανέλα και την σόδα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Δεν χρειάζεται μίξερ.
- Κόβουμε τα μπισκότα με ένα κουτάλι και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε απλώσει λαδόκολλα. Αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους επειδή απλώνουν.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC στον αέρα, για 10 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα αποθηκεύουμε σε βάζο που κλείνει αεροστεγώς.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4835
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο