Σνίτσελ χοιρινό

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.4 (5 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 6 σνίτσελ
  • 2-3 αυγά
  • 2 φλιτζ. φρυγανιά (περίπου)
  • 1 φλιτζ. αλεύρι (περίπου)
  • 3 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
  • ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6 άτομα
Ευρώπη (Γερμανία)

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε μουστάρδα στα σνίτσελ. Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα φαρδύ και βαθύ πιάτο.
  2. Βάζουμε σε ένα πιάτο του κυρίως το αλεύρι και απλώνουμε την φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού. σε ένα δίσκο.
  3. Αλευρώνουμε τα σνίτσελ, τα τινάζουμε ελαφρά και τα βουτάμε στο αυγό. Τα βάζουμε ένα ένα στην φρυγανιά και τα χτυπάμε με το χέρι να κάτσει καλά η φρυγανιά επάνω τους.
  4. Βάζουμε σ’ένα τηγάνι αρκετό λάδι, τόσο όσο να καλύπτει μέχρι τη μέση το σνίτσελ. ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αφού τηγανίσουμε τα πρώτα σνίτσελ, καλό είναι να κατεβάσουμε λίγο τη θερμοκρασία, για να μην μας αρπάξουν τα επόμενα.
Γερμανία
Ευρώπη

Αυτό το ήξερες

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 26542 Εμφανίσεις σήμερα: 1