Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Ροφός στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 4 φέτες ροφού των 300γρ.
- ελαιόλαδο για να αλείψουμε το ψάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη (προαιρετικά)
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC. Λαδώνουμε την σχάρα καλά αμέσως πριν βάλουμε το ψάρι επάνω.
- Πλένουμε τις φέτες του ροφού. Αλατίζουμε και τους λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα μας.
- Πλένουμε τις φέτες του ροφού. Αλατίζουμε και τους λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 13527
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο