Τα ψάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και D.
Οι βιταμίνες Α και D ανήκουν στις λεγόμενες «λιποδιαλυτές βιταμίνες» και βρίσκονται στο συκώτι ορισμένων ψαριών.
Η έλλειψη της βιταμίνης Α προκαλεί...
Πησσί τηγανητό
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό πησσί
- 2 αυγά
- 1-2 φλιτζ. φρυγανιά
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
- Χτυπάμε τα αυγά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, περνάμε από το αυγό και μετά από τη φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού..
- ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν τα ψάρια είναι μεγάλα, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε μισή ώρα να τραβήξουν νοστιμιά από το αλάτι.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 2681
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο