Πιάτο τυριών και αλλαντικών
Υλικά συνταγής
- 6 φέτες ζαμπον μπούτι καπνιστό
- 6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
- 150γρ. κασέρι Σοχού
- 100γρ. κεφαλογραβιέρα ηπείρου
- 6-8 φέτες ημίσκληρο τυρι
- ντοματίνια
- 10 κρακεράκια
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2-4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε το κασέρι και την κεφαλογραβιέραΠαραδοσιακό ελληνικό σκληρό τυρί. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα με μείξη κατσικίσιου σε μικρές ποσότητες. Ωριμάζει για τρείς μήνες και τρώγεται σαν επιτραπέζιο, τριμμένο ή σαγανάκι. σε κομμάτια. Στρώνουμε σε μεγάλο πιάτο περιφεριακά τα κρακιεράκια, το ημίσκληρο τυρί και τα αλλαντικά τυλιγμένα σε ρολό.
- Στο κέντρο βάζουμε το κασέρι και την κεφαλογραβιέρα. Ανάμεσα προσθέτουμε μερικά ντοματίνια για δροσιά και σερβίρουμε ιδανικά με καλό κρασί ή παγωμένη μπύρα.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 28408
Εμφανίσεις σήμερα: 5
Νέο σχόλιο