Παρεΐστικη ποικιλία αλλαντικών και τυριών

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 100γρ. προβολόνε γλυκό
  • 100γρ. τόμα με μυρωδικά
  • 100γρ. ασιάγκο
  • 200γρ. μπρι
  • γκοργκοντζόλαΜπλέ Ιταλικό τυρί. Είναι πιο κρεμώδες και λιγότερο αλμυρό από το ροκφόρ. γλυκιά
  • 15 φέτες μορταδέλα
  • σαλάμι Μιλάνο
  • προσούτο κρούντο
  • λαρδί
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 10-12 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε τα τυριά και τα στρώνουμε σε πιατέλα.
  2. Το ίδιο κάνουμε και με τα αλλαντικά, τα οποία έχουμε ζητήσει να μας τα κόψουν πολύ λεπτές φέτες.
  3. Σερβίρουμε με κριτσίνια, παξιμαδάκια και πίνουμε κρασί ή παγωμένη μπύρα.

Αυτό το ήξερες

Το προσούτο είναι Ιταλικό αλλαντικό από κρέας χοίρου. Διαχωρίζεται σε προσούτο κότο (prosciutto cotto) και προσούτο κρούντο (prosciutto crudo). Το προσούτο κότο είναι μαγειρεμένο ζαμπόν ενώ το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 18197 Εμφανίσεις σήμερα: 10