Παραδοσιακό Club

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 3 φέτες ψωμί του τοστ
  • 4 πολύ λεπτές φέτες τυρί φέτα
  • 8 ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φετάκια
  • 1 κ.σ. δυόσμος ή βασιλικόςΑρωματικό φυτό. Τρώγεται κυρίως ωμός για να μην χάνει τη γεύση του. Χρησιμοποιείται πολύ στη Μεσογειακή διατροφή. Υπάρχει στο εμπόριο και αποξηραμένος. ή μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 4 φέτες ντομάτα
  • 8 ροδέλες αγγουράκι
  • 4 φέτες πιπεριά πράσινη
  • ρίγανη
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο

Διαδικασία συνταγής

  1. Ψήνουμε για λίγο τα ψωμάκια του τοστ, σε φρυγανιέρα ή στο φούρνο.
  2. Στη συνέχεια, τοποθετούμε στο πρώτο ψωμάκι 2 φέτες τυρί φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή., 4 ελιές κομμένες σε φετάκια, 2 φέτες ντομάτα, ½ κ.σ. μυρωδικά, 4 ροδέλες αγγουράκι, 2 φέτες πιπεριά και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
  3. Από πάνω τοποθετούμε το δεύτερο ψωμάκι του τόστ και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία. Κλείνουμε με το τελευταίο ψωμάκι του τόστ.
  4. Τρυπάμε με 4 οδοντογλυφίδες, μια στο κέντρο κάθε πλευράς (σχηματίζοντας έτσι ένα ρόμβο).
  5. Κόβουμε διαγώνια τα ψωμάκια, δημιουργώντας 4 τριγωνικά κομματάκια sandwich.
  6. Σερβίρουμε.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 2126 Εμφανίσεις σήμερα: 0