Ουρίτσες λεμονάτες αχνιστές

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό ουρίτσες πεσκανδρίτσας
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
  • 1 λεμόνι (ο χυμός του)
  • ½ ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 1 κούπα βραστό νερό
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

 

cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 3-4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατίζουμε τις ουρίτσες και τις αφήνουμε σε τρυπητό.
  2. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε το σκόρδο.
  3. Έπειτα από 1 λεπτό προσθέτουμε τη μουστάρδα, το κρασί και αλατοπίπερο.
  4. Προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. βάζουμε τις πεσκανδρίτσες. Σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθεί το ψάρι και να δέσει η σάλτσα και προς το τέλος του μαγειρέματος όταν είναι έτοιμες οι ουρίτσες προσθέτουμε τον μαϊντανό και το λεμόνι.
  5. Σερβίρουμε αμέσως.

 

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 11990 Εμφανίσεις σήμερα: 3