Ουρίτσες λεμονάτες αχνιστές
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό ουρίτσες πεσκανδρίτσας
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- ½ ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 1 κούπα βραστό νερό
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 3-4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αλατίζουμε τις ουρίτσες και τις αφήνουμε σε τρυπητό.
- Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε το σκόρδο.
- Έπειτα από 1 λεπτό προσθέτουμε τη μουστάρδα, το κρασί και αλατοπίπερο.
- Προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. βάζουμε τις πεσκανδρίτσες. Σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθεί το ψάρι και να δέσει η σάλτσα και προς το τέλος του μαγειρέματος όταν είναι έτοιμες οι ουρίτσες προσθέτουμε τον μαϊντανό και το λεμόνι.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 11990
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο