Το αυγό προφυλάσσει τα μάτια από τον καταρράκτη.
  Ομελέτα καρμπονάρα
Υλικά συνταγής
- 2-3 αυγά
 - 2 φέτες μπέικον λεπτές
 - 1 μανιτάρι μεγάλο
 - 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
 - 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ½ κ.σ. βούτυρο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο
  'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο.
 - Σοτάρουμε το μπέικον και τα μανιτάρια για 2 λεπτά.
 - Σπάμε τα αβγά μέσα σε μπολ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε.
 - Προσθέτουμε στο μείγμα την κρέμα γάλακτος.
 - Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30". Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.
 - Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και την γυρνάμε. Μόλις πάρει χρυσάφι χρώμα και απο την άλλη πλευρά αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
 
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν την ώρα που σπάτε το αυγό, σας πέσει τσόφλι μέσα στο σκεύος, αφαιρέστε το χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο κέλυφός του.
  Σχόλια
    Εμφανίσεις συνταγής: 16297 
Εμφανίσεις σήμερα: 0  
  
  
        
        





Νέο σχόλιο