Μπαρμπούνια τηγανητά

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 1-1 ½ κιλό μπαρμπούνια
  • 1 ½ φλιτζ. αλεύρι
  • 1 ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
cookon
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα μπαρμπούνια μας. Πλένουμε πολύ καλά και τα στραγγίζουμε.
  2. Αλατίζουμε και αλευρώνουμε. Τα τινάζουμε να φύγει το πολύ αλεύρι.
  3. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. για περίπου 6 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα και το μέγεθος τους.
  4. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Τα ψάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και D. Οι βιταμίνες Α και D ανήκουν στις λεγόμενες «λιποδιαλυτές βιταμίνες» και βρίσκονται στο συκώτι ορισμένων ψαριών. Η έλλειψη της βιταμίνης Α προκαλεί...
Τα φρέσκα ψάρια το καλύτερο είναι να καταναλωθούν άμεσα απο την στιγμή που θα αγορασθούν. Αν είναι αναγκαστική η αποθήκευση τους τότε μπορούν να συντηρηθούν στο ψυγείο σε χαμηλή θερμοκρασία και για 1...

Σχόλια

Από τον ZLATKA TODOROVA... την ημ/νία 10/30/2019 - 21:46
poli orea

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 24982 Εμφανίσεις σήμερα: 17