Μπακαλιάρος στη σχάρα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 2.6 (21 ψήφοι)

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου (όχι παστός)
  • ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα φιλέτα
  • αλάτι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

στη σχάρα του φούρνου

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC.
  2. Πλένουμε καλά τα φιλέτα. Αλατίζουμε ελαφρώς και τα λαδώνουμε καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.

στα κάρβουνα

  1. Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά.
  2. Πλένουμε καλά τα φιλέτα τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα λαδώνουμε καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.

Αυτό το ήξερες

Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 20840 Εμφανίσεις σήμερα: 15