Μεξικάνικα μπιφτέκια λαχανικών

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 2 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 450γρ. κόκκινα φασόλια (κονσέρβα)
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • ½ φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. χυμό ντομάτας
  • 1 φλιτζ. φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού. τριμμένη
  • ½ φλιτζ. αλεύρι
  • 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι καυτερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο
cookon
Ποσότητα: 8 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 °C.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι, προσθέτουμε έπειτα το αλεύρι, μέχρι να δημιουργηθεί ένα μείγμα σταθερό αλλά αφράτο.
  3. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και πλάθουμε τα μπιφτέκια βρέχοντας με λίγο λάδι τα χέρια μας. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε με πατάτες τσιπς.
Μεξικό
Βόρεια Αμερική

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 5050 Εμφανίσεις σήμερα: 0