Μανταρινάδα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 5 ποτήρια χυμό μανταρίνι (φρέσκο)
  • 5 ποτήρια ζάχαρη
  • 1/2 ποτήρι λεμόνι (ο χυμός του)
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6-8 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σουρώνουμε τον χυμό να μην έχει κομματάκια φρούτου. Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  2. Γεμίζουμε τα μπουκάλια , αφήνοντας λίγο κενό για να μπορούμε να ανακινήσουμε το περιεχόμενο πριν από κάθε σερβίρισμα.
  3. Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να κρυώσει . Σερβίρουμε κρύα .
Χίος
Νησιά βορείου αιγαίου

Αυτό το ήξερες

Τα μανταρίνια ανήκουν στην οικογένεια των εσπεριδοειδών. Είναι ένα φρούτο πλούσιο σε κάλιο, φλαβονοειδή, βιταμίνη C, βιταμίνη Α και ειδικά σε κάποια καροτενοειδή, στα οποία οφείλεται και το έντονο...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 6223 Εμφανίσεις σήμερα: 2