Λουκάνικα βουβαλίσια σβησμένα με χυμό λεμονιού

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 2 λουκάνικα βουβαλίσια κομμένα σε μπουκιές
  • 1 λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 - 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τα λουκάνικα. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα τα λουκάνικα και λίγο πρίν τα βγάλουμε από την φωτιά προσθέτουμε το ξύσμαΤο εξωτερικό μέρος της φλούδας των εσπεριδοειδών το οποίο χρησιμοποιούμε για να αρωματίσουμε γλυκά ή φαγητά. Με τρίφτη στο ψιλό σημείο ξύνουμε το φρούτο (π.χ. πορτοκάλι) και παίρνουμε το ξύσμα του. λεμονιού και σβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνοντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με τον χυμό.
  2. Σερβίρουμε τα λουκάνικα μας ζεστά, με επιπλέον λεμόνι για όποιον το επιθυμεί.

Αυτό το ήξερες

Το βουβαλίσιο κρέας είναι το καλύτερο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Νάπολης. Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 5095 Εμφανίσεις σήμερα: 0