Λουκάνικα Kabanos τηγανητά

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 4 λουκάνικα Kabanos
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
Ευρώπη (Πολωνία)

Διαδικασία συνταγής

  1. Χαράζουμε τα λουκάνικα ή τα τρυπάμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά.
  2. Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσουμε ελαιόλαδο, αφού βγάζουν το δικό τους λίπος. Αν πάλι θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  3. Εναλλακτικά, τα λουκάνικα Kabanos μπορούν να σερβιριστούν ωμά και να αποτελέσουν ένα από τα συστατικά σε κρύες ποικιλίες.
Πολωνία
Ευρώπη

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 1816 Εμφανίσεις σήμερα: 1