Λιγκουίνι με γαρίδες σκορδάτες

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 500γρ. λιγκουίνι
  • 300ml ντομάτα κονκασέ1)Τρόπος κοπής λαχανικών, ψιλοκομμένα σε κύβους. 2) Το αποφλοιωμένο ντοματάκι ψιλοκομμένο κατά αυτόν τον τρόπο κοπής, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο.
  • 200γρ γαρίδες καθαρισμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 80γρ παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στο πακέτο. Παράλληλα τσιγαρίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. ελαφρά.
  2. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και βράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. για 7-8 λεπτά.
  3. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε μισό φλιτζάνι νερό.
  4. Προσθέτουμε στη σάλτσα το νερό, τα ζυμαρικά, το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε άμεσα προσθέτοντας τριμμένη παρμεζάνα.

Αυτό το ήξερες

Η πρώτη γραπτή αναφορά στο βράσιμο ζυμαρικών είναι καταγεγραμμένη στα αραμαϊκά. Επίσης, στην Κίνα το 5000π.Χ. τα noodles ήταν ήδη γνωστά! Ωστόσο, πολλές είναι οι θεωρίες για την καταγωγή των...
Οι γαρίδες αποτελούν πηγή πρωτεΐνης, καθώς 100γρ. τους καλύπτουν το 47% της ημερήσιας ανάγκης ενός ανθρώπου, ενώ μας δίνουν μόνο πολυακόρεστα λιπαρά Ω3 & Ω6. Επιπλέον, οι γαρίδες είναι πλούσιες...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3347 Εμφανίσεις σήμερα: 0