Λεπτές χρωματίδες τηγανητές

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό χρωματίδες
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • χυμός από 2 λεμόνια
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε και στεγνώνουμε τα ψάρια σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια.
  3. Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Τα βγάζουμε με τρυπητή σπάτουλα, περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Τα θαλασσινά ψάρια είναι καλή πηγή ιωδίου, ενώ μπορούν να προσφέρουν και ασβέστιο σε περίπτωση που τα κόκαλά τους είναι τρυφερά και τρώγονται. Επίσης, θεωρείται ότι η κατανάλωση ψαριών μειώνει τον...
Τα κατεψυγμένα ψάρια είναι μια πολύ καλή λύση αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο ψάρι που δεν αλιεύεται στη χώρα μας, αλλά ακόμη και όταν τα φρέσκα που βρίσκετε είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 1523 Εμφανίσεις σήμερα: 1