Λαχανόσουπα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1½ - 2 λίτρα νερό
  • ½ λάχανο κομμένο σε κομματάκια
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 3 κόκκινες πιπεριές κομμένες στη μέση και μετά σε φέτες
  • 2 φλιτζ. φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε ζάρια
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζ. φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα
  • ⅓ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε κατσαρόλα βάζουμε νερό, λάδι, αλάτι και πιπέρι.
  2. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε όλα τα υλικά.
  3. Μόλις ξαναπάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. χαμηλώνουμε σε σιγανή φωτιά και σιγοβράζουμεΒράσιμο στο σημείο σχεδόν του βρασμού, έτσι ώστε να τρεμουλιάζει σταθερά το υγρό μας. για 1 – 1 ½ ώρα με σκεπασμένο καπάκι και ανακατεύουμε συχνά.
  4. Δοκιμάζουμε στη γεύση και σερβίρουμε ζεστή.

Αυτό το ήξερες

Πρόκειται για τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας καθώς τα υδατοδιαλυτά συστατικά των τροφίμων παραμένουν στο ζωμό της. Οι σούπες στην πλειονότητα τους είναι ελαφριές και εύπεπτες και θεωρούνται...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 3466 Εμφανίσεις σήμερα: 1