Κρουασάν με ανθότυρο και σπανάκι

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 12 κρουασάν βουτύρου ατομικά
  • 1 κούπα σπανάκι φρεσκοπλυμένο
  • 12 μικρές φέτες ανθότυρο ανάλατο
  • 24 ροδέλες αγγούρι
  • 1-2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 12 κ.γ. γιαούρτι στραγγιστό
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε τα κρουασάν και τα αλείφουμε με γιαούρτι. Προσθέτουμε λίγο σπανάκι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  2. Μοιράζουμε το αγγούρι, τις πιπεριές και τις φέτες ανθότυρο στα κρουασανάκια. Ιδανικό σνακ για το γραφείο, το σχολείο ή για ένα πάρτυ.

Αυτό το ήξερες

Ο ανθότυρος είναι παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Υπάρχει ο φρέσκος και ο ξηρός ανθότυρος. Ο φρέσκος είναι μαλακό τυρί, με ελαφριά γεύση, ενώ ο ξηρός...
Το σπανάκι είναι πλούσια πηγή φυλλικού οξέος, μαγνήσιου, σιδήρου και βιταμινών Α και Κ. Τα αντιοξειδωτικά του προφυλάσσουν την καρδιά και τα μάτια, ενώ η βιταμίνη Κ συμβάλλει στην ενδυνάμωση των...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 2146 Εμφανίσεις σήμερα: 1