Κότσια με μαύρη μπύρα
Υλικά συνταγής
- 2- 2½ κιλά κότσια χοιρινά χωρίς το δέρμα
- 1½ κιλό πατάτες
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κουτάκι μαύρη μπίρα
- 1 δαφνόφυλλο
- ρίγανη ή θυμάριΑρωματικό φυτό με ισχυρό άρωμα. Το θυμάρι ταιριάζει τόσο με κρέατα όσο και με λαχανικά.
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Μαρινάρουμε σε γάστρα τα κότσια με όλα τα υλικά από βραδύς.
- Την επόμενη βγάζουμε τη γάστρα από το ψυγείο μισή ώρα πριν ψήσουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C, στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
- Προσθέτουμε τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου μιάμιση ώρα.
- Μόλις μαλακώσουν οι πατάτες αφήνουμε τη γάστρα ανοιχτή να πάρει χρώμα το φαγητό. Σερβίρουμε ζεστό.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4047
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο