Φρίσσα (ή σαρδελομάνα) τηγανητή

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό φρίσσες
  • 1 φλιτζ. γάλα
  • 1½ φλιτζ. αλεύρι
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Αν έχουμε φριτέζα είναι καλύτερα να τηγανίσουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. εκεί τα ψάρια μας.
  2. Καθαρίζουμε τις φρίσσες από λέπια και εντόσθια.
  3. Αλατίζουμε και περνάμε από το γάλα και μετά από το αλεύρι.
  4. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  5. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Τα ψάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και D. Οι βιταμίνες Α και D ανήκουν στις λεγόμενες «λιποδιαλυτές βιταμίνες» και βρίσκονται στο συκώτι ορισμένων ψαριών. Η έλλειψη της βιταμίνης Α προκαλεί...
1) Τα μάτια πρέπει να'ναι λαμπερά, εξογκωμένα και με μαύρες κόρες. Τα μπαγιάτικα ψάρια έχουν μάτια με γκριζωπές κόρες και είναι κόκκινα γύρω γύρω, θολά και βουλιαγμένα. 2) Τα βράγχια πρέπει να είναι...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5797 Εμφανίσεις σήμερα: 2