Φρέσκα κρεμμυδάκια τηγανητά

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

για τα τηγανιτά κρεμμύδια

  • 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 κούπα λάδι (για το τηγάνι)
  • αλάτι
  • πιπέρι

για το κουρκούτι

  • 2 κούπες αλεύρι
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 2 φλιτζ. μπύρα
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα (σαν ορεκτικό)

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κάνουμε το κουρκούτι: ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
  2. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και κόβουμε το πολύ λεπτό πάνω μέρος.
  3. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα περνάμε από το κουρκούτι.
  4. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, τοποθετούμε τα κρεμμυδάκια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6512 Εμφανίσεις σήμερα: 0