Δυνατό πρωϊνό με λουκάνικα και αυγά

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 4 φέτες ψωμί τόστ
  • 4 αυγά
  • 4 λουκάνικα τύπου φρανκφούρτης
  • 4 φέτες μπέϊκον
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι μας. Πριν κάψει το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι.Μόλις το ασπράδι πάρει άσπρο χρώμα και ο κρόκος αρχίσει να σφίγγει, αποσύρουμε από τη φωτιά.
  2. Παράλληλα ψήνουμε σε φρυγανιέρα ή τοστιέρα το ψωμί και βράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. τα λουκάνικα. Ψήνουμε το μπέϊκον στο γκριλ ή το τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδι, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. ελαφρώς να πάρει χρώμα.
  3. Βάζουμε πάνω σε κάθε ψωμάκι 1 λουκάνικο κομμένο στη μέση, μπέϊκον, 1 αυγό, καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με πιπέρι και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το αυγό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, λουτεϊνη, πηγή σεληνίου, ιωδίου, βιταμινών Β2, Β12 και D. Προφυλάσσει τα μάτια από τον καταρράκτη. Στην δίαιτα είναι ωφέλιμο γιατί προκαλεί κορεσμό και βραστό...
Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 11370 Εμφανίσεις σήμερα: 2