Ζωμός από κόκκαλα μοσχαρίσια

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.5 (4 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 4 λίτρα νερό
  • 1 κιλό μοσχαρίσια κόκκαλα
  • ½ πράσο χοντροκομμένο
  • 1 καρότο σε χοντρά κομμάτια
  • 3 κρεμμύδια κομμένα στα δύο
  • 4 κοτσάνια από μαϊντανό
  • 4 κόκκους μπαχάρι
  • 1 σπασμένο μοσχοκάρυδο
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: -

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Αρχικά βάζουμε τα κόκκαλα μαζί με το νερό στην κατσαρόλα.
  2. Μόλις πάρουν μία βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C., ξαφρίζουμε κ στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  3. ΣιγοβράζουμεΒράσιμο στο σημείο σχεδόν του βρασμού, έτσι ώστε να τρεμουλιάζει σταθερά το υγρό μας. με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα για τουλάχιστον 1 ώρα, ξαφρίζοντας κατά διαστήματα.
  4. Σουρώνουμε και ο ζωμόςΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. μας είναι έτοιμος.

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Αν ο ζωμός βγει λιγότερος από όσο χρειαζόμαστε συμπληρώνουμε με ζεστό νερό.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 25375 Εμφανίσεις σήμερα: 1