Ξυδάτα λουκάνικα Κρήτης με κρασάκι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 2 ξυδάτα λουκάνικα Κρήτης
  • 1 ποτήρι κρασί λευκό
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια ή ροδέλες και τα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 6-8 λεπτά.
  2. ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και σερβίρουμε με το ζουμάκι τους.

Αυτό το ήξερες

Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3100 Εμφανίσεις σήμερα: 0