Παρμεζάνα με σταφύλι

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 800γρ. σταφύλι κόκκινο ή σουλτανίνα
  • 300γρ. παρμεζάνα
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6 - 8 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε την παρμεζάνα σε κομματάκια και το σταφύλι σε μικρά τσαμπιά με ψαλίδι.
  2. Σερβίρουμε μαζί σε πιατέλα.
  3. Αν θέλουμε να στολίσουμε μπουφέ και να διευκολύνουμε τους καλεσμένους μας, σερβίρουμε μικρά σουβλάκια παρμεζάνα – σταφύλι, βάζουμε σε οδοντογλυφίδα ένα κομματάκι παρμεζάνα και δυο ρόγες σταφύλι.

Αυτό το ήξερες

Το σταφύλι είναι ο καρπός του αμπελιού. Οι βασικές ποικιλίες της ελληνικής σταφίδας είναι η σουλτανίνα και η κορινθιακή. Είναι τροφή πλούσια σε βιταμίνες A,B,C και σε κάλιο, ενώ η φλούδα του περιέχει...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 4399 Εμφανίσεις σήμερα: 1