Ντιπ γιαουρτιού

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
  • 2-3 τεμ. αγγουράκι τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να πάρει απαλή υφή το μίγμα.
  2. Σερβίρουμε σε μπολ.

Αυτό το ήξερες

Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε απλό γιαούρτι αγελάδος, προσθέτουμε λιγότερη κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ για το αραίωμα.
Το ντιπ γιαουρτιού ταιριάζει σα συνοδευτικό σε ωμά και ψητά λαχανικά, σε κρέατα, σαλάτες αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του για να αλείψετε μπρουσκέτες ή να βουτήξετε τα κρακεράκια σας.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 5138 Εμφανίσεις σήμερα: 0