Μυλοκόπι τηγανητό

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό μυλοκόπι σε φέτες η φιλέτα
  • 1 φλιτζ. αλεύρι
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε.
  3. ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδ, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Τα θαλασσινά ψάρια είναι καλή πηγή ιωδίου, ενώ μπορούν να προσφέρουν και ασβέστιο σε περίπτωση που τα κόκαλά τους είναι τρυφερά και τρώγονται. Επίσης, θεωρείται ότι η κατανάλωση ψαριών μειώνει τον...
Αν είναι μεγαλα τα ψαρια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε μισή ώρα να τραβήξουν νοστιμιά από το αλάτι.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5205 Εμφανίσεις σήμερα: 0