Μπάρμπεκιου σως

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, για περίπου 7-8 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μόνο για 1 λεπτό.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα και αν χρειαστεί ξαφρίζουμε τη σάλτσα.
  4. Η σάλτσα μας είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ή να αποθηκευτεί στο ψυγείο αφού κρυώσει.

Αυτό το ήξερες

Τα κρεμμύδια περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ενώσεων όπως η φλαβονοειδής ουσία quercetin.
Το σκόρδο είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά της μαγειρικής παρά την απωθητική μυρωδιά του. Εκτός όμως από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση που δίνει στα φαγητά έχει και αρκετές ευεργετικές ιδιότητες...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 4623 Εμφανίσεις σήμερα: 0