Μπάρμπεκιου σως

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, για περίπου 7-8 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μόνο για 1 λεπτό.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα και αν χρειαστεί ξαφρίζουμε τη σάλτσα.
  4. Η σάλτσα μας είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ή να αποθηκευτεί στο ψυγείο αφού κρυώσει.

Αυτό το ήξερες

Τα κρεμμύδια περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ενώσεων όπως η φλαβονοειδής ουσία quercetin.
Το σκόρδο είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά της μαγειρικής παρά την απωθητική μυρωδιά του. Εκτός όμως από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση που δίνει στα φαγητά έχει και αρκετές ευεργετικές ιδιότητες...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 3751 Εμφανίσεις σήμερα: 2