Τα κρεμμύδια περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ενώσεων όπως η φλαβονοειδής ουσία quercetin.
Μουσταρδομαγιονέζα με κρεμμύδι και σέλερι
Υλικά συνταγής
- ⅔ φλιτζ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ζάρια
- 1 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 1 κλωναράκι σέλεριΠοικιλία σέλινου. Υπάρχει λευκό και πράσινο. ψιλοκομμένο (ή 1 κλωναράκι σέλινο)
- λίγη πάπρικα κόκκινη γλυκιά
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. αλάτι
- ¼ κ.γ. πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε σε μπολ τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το ξύδι, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσουμε.
Αυτό το ήξερες
Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Ιδανική για ψητά κρέατα, πατάτες και κρύα σάντουιτς
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5571
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο