Μουσταρδομαγιονέζα με κρεμμύδι και σέλερι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

 

  • ⅔ φλιτζ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ζάρια
  • 1 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • 1 κλωναράκι σέλεριΠοικιλία σέλινου. Υπάρχει λευκό και πράσινο. ψιλοκομμένο (ή 1 κλωναράκι σέλινο)
  • λίγη πάπρικα κόκκινη γλυκιά
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

 

  1. Ανακατεύουμε σε μπολ τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το ξύδι, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
  2. Είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσουμε.

Αυτό το ήξερες

Τα κρεμμύδια περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ενώσεων όπως η φλαβονοειδής ουσία quercetin.
Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Ιδανική για ψητά κρέατα, πατάτες και κρύα σάντουιτς

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 4838 Εμφανίσεις σήμερα: 0