Μοσχαρίσιες μπουκίτσες πανέ

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 2 φέτες μοσχαράκι γάλακτος (200γρ.)
  • 1 κ.γ. πιπέρι πράσινο και κόκκινο
  • 1 πρέζα μπαχάρι
  • 1 αυγό
  • ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
  • 2-3 κ.σ. αλεύρι
  • 30γρ. βούτυρο
  • αλάτι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Ζητάμε από τον κρεοπώλη να χτυπήσει ελαφρώς το κρέας και εμείς το κόβουμε σε 10 λωρίδες το καθένα. Σπάμε τα πιπέρια και καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. το κρέας. Προσθέτουμε αλάτι.
  2. Αλευρώνουμε, χτυπάμε το αυγό και βουτάμε τις αλευρωμένες φέτες μέσα. ΠανάρουμεΠερνάμε ένα κομμάτι κρέας, ψάρι κ.τ.λ. από αυγό χτυπημένο και από τριμμένη φρυγανιά με φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού. τριμμένη και βάζουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί.
  3. ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. το κρέας σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα.
  4. Σερβίρουμε ζεστά συνοδεύοντας με πατατοσαλάτα με μαγιονέζα και μουστάρδα ή με πατάτες φούρνου με τη φλούδα.

Αυτό το ήξερες

Το μοσχάρι περιέχει: Βιταμίνη Β3 η οποία βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και στην καλή λειτουργία των νεύρων. Βιταμίνη Β6 η οποία βοηθά στο σχηματισμό αιμοσφαιρίνης. Παντοθενικό οξύ το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 1725 Εμφανίσεις σήμερα: 0