Μελοκουρκούτι

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 2 φλιτζ. αλεύρι
  • ½ φλιζ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζ. μέλι
  • ½ φλιτζ. χλιαρό νερό
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα καβουρδίζουμεΤο χρησιμοποιούμε κυρίως για να αναφερθούμε στο ψήσιμο των ξηρών καρπών, σε φουρνο ή σε τηγάνι. Επίσης σημαίνει σοτάρω σε λάδι μια τροφή μέχρι να πάρει χρώμα. το αλεύρι με το λάδι μέχρι να ροδίσειΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο..
  2. Αραιώνουμε το μέλι με το νερό και το προσθέτουμε στο αλεύρι. Δένουμε έτσι το μείγμα. Το μοιράζουμε σε μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Αυτό το γλυκό μοιάζει στη γεύση με χαλβά.

Αυτό το ήξερες

Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 2025 Εμφανίσεις σήμερα: 0