Μανιτάρια σουσουρίτες

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό μανιτάρια λακτάριοι
  • ½ φλιτζ. αλεύρι
  • 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
  • 3 κ.σ. ξύδι
  • ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα
Μακεδονία (Χαλκιδική)

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδι, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. στο ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο πριν τα κατεβάσουμε από την φωτιά τα σβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνοντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με ξύδι.
  3. Τα σερβίρουμε ζεστά, όπως είναι μαζί με το λαδάκι τους.
Χαλκιδική
Μακεδονία

Αυτό το ήξερες

Σουσουρίτες ονομάζονται τα μανιτάρια λακτάριοι. Συνήθως βρίσκονται σε πευκοδάση, γι αυτό το λόγο ονομάζονται και πευκομανίταρα. Οι περισσότεροι μανιταρόφιλοι δεν τα προτιμούν, αλλά η συνταγή...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3934 Εμφανίσεις σήμερα: 0