Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Λουκάνικα με πορτοκάλι
Υλικά συνταγής
- 4 χωριάτικα λουκάνικα Χαλκιδικής
- ½ πορτοκάλι (ο χυμός του)
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια.
- Τα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. ή τα ψήνουμε στο γκρίλ.
- ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα, ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με το χυμό πορτοκαλιού και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 13181
Εμφανίσεις σήμερα: 5
Νέο σχόλιο