Καστανό ρύζι με αβοκάντο καρότο και καλαμπόκι

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. ΜουλιάζουμεΜαλάκωμα τροφίμων μέσα σε υγρό. το ρύζι για 1 ώρα. Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο λάδι το σκόρδο και τα καρότα για μερικά λεπτά.
  2. Στραγγίζουμε το ρύζι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το νερό, αλάτι, πιπέρι. Μόλις πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. το φαγητό χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μισό και σιγοβράζουμε μέχρι να μείνει με λίγο νεράκι.
  3. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και το καπάκι της κατσαρόλας.
  4. Μόλις ρουφήξει όλα τα υγρά το ρύζι προσθέτουμε το αβοκάντοΕξωτικό φρούτο που καλλιεργείται στην Νότια και Κεντρική Αμερική. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σαλάτες και συνδιάζεται τέλεια με μπλέ τυριά., το καλαμπόκι το χυμό λεμονιού και τον άνηθο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Ο πολτός του αβοκάντο έχει αντιρυτιδικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το έλαιο αβοκάντο χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητολογία και οι ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα...
Οι μονάδες orac είναι οι μονάδες μέτρησης αντιοξειδωτικής ικανότητας των τροφίμων. Τα επίπεδα του αντιοξειδωτικού αμυντικού συστήματος κάθε ανθρώπινου οργανισμού καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 5373 Εμφανίσεις σήμερα: 3