Χοιρινό με μπύρα

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα κομμένο σε μερίδες (μπούτι, ωμοπλάτη)
  • 4 καρότα κομμένα σε λωρίδες
  • 2 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα, ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 330ml μπύρα (ένα κουτάκι)
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζ. ζωμός λαχανικών ή νερό
  • 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε μία κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. τα κομμάτια του κρέατος και από τις δύο πλευρές. Αφού ροδοκοκκινίσει, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και βάζουμε στην άκρη.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 10 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τη μπύρα, το ζωμόΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. ή το νερό, τη μαύρη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα το κρέας.
  4. Μόλις πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. το φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για περίπου 1 ½ ώρα.
  5. Σερβίρουμε το κρέας με τα λαχανικά και περιχύνουμε με τη σάλτσα που έχει μείνει στην κατσαρόλα.

Αυτό το ήξερες

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Συνοδεύουμε το πιάτο μας με ρύζι.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 4286 Εμφανίσεις σήμερα: 1