Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι
Υλικά συνταγής
- 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
- 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
- ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδ, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
- Σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Εάν χρησιμοποιείτε αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο, καθώς οι μπριζόλες έχουν το δικό τους λίπος.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 28581
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο