Φιλέ μινιόν με σάλτσα βαλσάμικου

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 2 φιλέ μινιόνΤο μικρό μοσχαρίσιο φιλέτο. μοσχαρίσια (περίπου 120 γρ. το καθένα)
  • ¼ φλιτζ. ξύδι βαλσάμικο
  • ¼ φλιτζ. κόκκινο ξηρό κρασί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι κάθε πλευρά του κρέατος.
  2. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μόλις κάψει το τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα και μαγειρέυουμε για ένα λεπτό από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
  3. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε το ξύδι και το κρασί. Καλύπτουμε με καπάκι το τηγάνι και μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά περιχύνοντας την πάνω πλευρά του κρέατος με τη σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε το κρέας αμέσως, περιχύνοντάς το με την σάλτσα του. Συνδιάζεται υπέροχα με καρότα γλασέ ή πουρέΒρασμένη και πολτοποιημένη τροφή, περασμένη από μηχανή του πουρέ ή από τρυπητό. κάστανο.

Αυτό το ήξερες

Το μοσχάρι περιέχει: Βιταμίνη Β3 η οποία βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και στην καλή λειτουργία των νεύρων. Βιταμίνη Β6 η οποία βοηθά στο σχηματισμό αιμοσφαιρίνης. Παντοθενικό οξύ το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6327 Εμφανίσεις σήμερα: 0