Φέτα στο πήλινο
Υλικά συνταγής
- 300γρ. φέτα
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C.
- Τρίβουμε τη φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή. και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Αν θέλουμε, μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε τη φέτα σκεπασμένη με αλουμινόχαρτο για 15 λεπτά.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 11491
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο